En tidligere Apple-ansat, der blev fyret i december sidste år, har lagt sag an mod Apple, skriver Bloomberg. Wayne Goodrich, der var ansat som executive producer for Apples offentlige Keynote-præsentationer hævder, at Apples tidligere topchef Steve Jobs, på et møde i 2005 havde lovet Goodrich livsvarig ansættelse.

Goodrich siger, at han var en af Jobs' betroede medarbejdere, og at Jobs bekræftede den livsvarige ansættelse på endnu et møde i 2010. Goodrich hævder, at han er blever fyret af Apple, fordi Apple vil undgå at udbetale ham de aktieoptioner, han ellers havde udsigt ti at få, hvis han blev i selskabet.

Med mindre Goodrich har noget på skrift, bliver det nok svært at afgøre hvad en nu død man (Jobs) har sagt og ikke sagt - og har det i givet fald overhovedet nogen juridisk bindende gyldighed?

Det skulle dog være kendt, at Jobs tilbød nøglepersoner i Apple en vis jobgaranti for deres loyalitet. Omvendt var Jobs også kendt for at kunne fyre folk fra den ene dag til den anden, hvis de ikke gjorde det godt nok.

Nu skal en domstol i hvert fald forsøge at finde hoved og hale i sagen.

Scroll ned for at se kommentarer