Folk julehandler i stor stil fra deres iOS-enhed, mens Androiden bliver i lommen. I USA foregik 23% af julehandlen online via en iPhone eller en iPad, mens under 5% skete via en Android-enhed. Det viser en ny undersøgelse foretaget af IBM, der måler trafikken i 800 af de største amerikanske netbutikker.

Ikke nok med at iOS bruges fem gange hyppigere til nethandel end Android, folk med iOS bruger i gennemsnit også omtrent dobbelt så mange penge per ordre. Hvor den gennemsnitlige ordre på en Android-enhed er $48,10 er den for iPhonens og iPadsens vedkommende oppe på $93,94.

Samlet set betyder det, at iOS-brugere har onlinehandlet for 10 gange flere penge end Android-brugere. Det endda til trods for at Android-brugerne er i overtal. Det er med andre ord ikke så underligt, at fokus alle steder er på iOS og ikke Android. iOS er ganske enkelt mere kommercielt interessant end Android. Ved at henvende sig til iPhone- og iPad-brugere, får man som netbutik betydeligt mere for pengene, fordi de færreste Android-brugere handler på nettet, og fordi dem der gør, bruger færre penge.

Tallene er helt i tråd med hvad vi så på den store amerikanske shoppingdag, Black Friday, hvor iOS-enheder også hyppigere blev brugt til onlinehandel, samt havde større gennemsnitskøb end Android.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.