Apple er godt i gang med udviklingen af en iPhone med en skærm der kan foldes sammen. Det har der været rygter om i noget tid. Seneste nyt er, at Apple har sendt prototyper på de nye iPhones til Foxconn, der samler Apples iPhones i Kina, med henblik på at få testet forskellige ting. Det skriver Economic Daily News.

En del af testen handler om at evaluere to forskellige skærmteknologier (OLED og LCD), fordi skærme baseret på de to teknologier kræver hver deres særlige samleproces. Eller sagt på en anden måde, skal Foxconn finde ud af, hvordan man skruer samlingen af iPhones sammen i de to scenarier.

En anden test går på at teste holdbarheden af selve foldemekanismen, det vil sige hængslet eller hvad det nu måtte være. Mekanismen åbnes og lukkes 100.000 gange for at finde ud af, om de kan holde til at blive brugt. Til sammenligning testes foldemekanismen i bærbare computere 20.000-30.000 gange.

Ifølge oplysningerne i avisen går Apple efter at sende de foldbare iPhones på gaden i efteråret 2022. Der er intet nyt om selve designet, men tidligere har vi hørt, at Apple vil benytte to adskilte skærme, der kobles sammen via et hængsel, snarere end at skærmen i sig selv kan foldes sammen. Det skulle blive Samsung, der står for produktionen af selve skærmpanelerne.

Billedet øverst er fra et tidligere designkoncept som du kan se i denne video.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.