Der er dukket nogle billeder op der påstås at vise skærmen og digitizeren til en kommende iPhone X med en skærm på hele 6,5 tommer. Til sammenligning har den nuværende iPhone X en skærm på 5,8 tommer. Billederne skulle stamme fra en prøvekørsel af nyt produktionsudstyr på LG's fabrik Vietnam.

Som det kan ses er udskæringen til Face ID-kamerast i toppen ikke forsvundet. Det er dog svært at bedømme om den er blevet mindre. Rygterne angående dette har været lidt blandede.

På kablet der skal koble digitizeren til iPhonens logicboard er stemplet en produktionsdato der svarer til uge 47 sidste år. Det er altså ikke tale om nye dele, omend der kan gå noget tid fra de enkelte dele bliver produceret, til de begynder at blive samlet.

I dag er det Samsung der producerer alle skærmen i iPhone X, men der har været rygter om at LG kommer med i næste generation af iPhonen. Det virker derfor realistisk at billederne er ægte og viser det der hævdes. Altså en form for indkørsel af produktionsudstyr.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.