KGI Securities-analytiker Ming-Chi Kuo, der ved tidligere lejligheder har ramt plet, når det gælder forudsigelsen af Apples planer, har offentliggjort en ny rapport med hans forventinger til 2013.

Som det kan ses af illustrationen, regner Kuo med, at det bliver i årets anden halvdel, vi vil se de fleste produktlanceringer. Kun en opdatering af Apple TV regner han med vil ske i det første halvår.

Langt de fleste ting ligger nogenlunde på linje med hvad andre analytikere forventer - og hvad man selv kan regne ud som trofast læser her på siden og med kendskab til Apples normale produktcyklus.

Det der skiller sig mest ud er, at Kuo ikke regner med en opdatering af iPad-linjen her til foråret. Apple har ellers en "tradition" for at levere nye iPads i februar/marts. Kuo regner i stedet med at det vil ske til efteråret. Dermed regner han også med, at Apple holder fast i én opdatering om året, nu dog bare forskudt til efteråret og ikke som tidligere om foråret. Flere andre analytikere og vedholdende rygter peger ellers på, at Apple vil opdatere iPad-linjen oftere. Måske hvert halve år. En af tegnene på det er at Apple har droppet navngivningen af iPaden, der nu bare hedder "iPad".

En anden ting, som også afviger lidt fra det forventelige er at Kuo regner med en opdateret udgave af Apple TV her til foråret. Apple plejer ikke at opdatere Apple TV så tit, og umiddelbart er der intet der tyder på, at det vil ske snart. Omvendt har der længe været rygter om, at der ville sker et eller andet, men det er så nok snarere et helt nyt produkt og ikke en opdatering.

Både med hensyn til Apples computere og iPhones/iPods ligger Kuo på linje med det andre forventer. Det vil sige, at det vil ske engang sidst på sommeren eller først på efteråret, som det plejer.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.