Her dagen før den endelige frigivelse af den nye iPad i USA og et par håndfulde andre lande, er de første officielle anmeldelser nu offentliggjort. Som sædvanlig lader Apple udvalgte medier låne nye iPads inden den officielle frigivelse, mod at de først bringer deres anmeldelser dagen før.

Anmeldelserne er yderst positive og specielt skærmen og LTE-understøttelsen for ros med på vejen.

Verdens bedste skærm

Ifølge The Verge har iPaden verdens bedste computerskærm: "Jeg overdriver ikke, når jeg siger at det klart er den smukkeste computerskærm, jeg nogensinde har set på". Down- og uploadhastighederne er imponerende 22 mbps og 21 mbps. Batteriet lever nogenlunde op til Apples påstande.

Lynhurtig LTE

Macworld noterer at fysisk ligner den nye iPad den gamle. Også de var begejstrede for LTE, men oplevede lidt lavere hastigheder; 15-20 mbps. Kvaliteten af videooptagelse af "meget god" selv i dårlig belysning.

TechCrunch skriver af LTE er hurtig. "Hurtigere-end-min-WiFi hurtig". De får hele 40 mbps i download og omkring 20 den anden vej. "Når først du har set og prøvet den nye iPad, er der ingen vej tilbage."

Ingen revolution

Flere påpeger dog også, ganske som da iPad 2 kom frem, at der ikke er tale om nogen revolution. AllThingsD mener, at hvis man har en iPad 2, så er der ingen grund til at fare ud og købe den nye uden videre. NY Times mener ligefrem, at den skulle have været kaldt "iPad 2S". De mener ganske enkelt bare, at Apple har taget iPad 2, og opgraderet den over hele linjen.

Scroll ned for at se kommentarer