Halvdelen af alle dem, der planlægger at købe en ny telefon inden for tre måneder, vil købe en iPhone, viser ny undersøgelse fra RBC Capital Markets.

Af dem der vil købe en nye iPhone, svarer omkring to tredjedele, at de vil købe en med større skærm end nu, mens en tredjedel altså vil købe med den nuværende skærmstørrelse.

Rygterne taler om to store iPhones. Den ene med en skærm på 4,7 tommer og den anden med en skærm på 5,5 tommer. Det er den første, der er mest populær i undersøgelsen.

For et par måneder siden spurgte vi vores læsere, hvilken skærmstørrelse der var den foretrukne. Her var der nogenlunde ligelig fordeling mellem dem, der ønsker større skærm og dem der ønsker den nuværende. Dog med en lille overvægt til den store skærm.

Samsung er også godt med i folks bevidsthed idet 37% planlægger at købe en Samsung-mobil, mens stort set ingen har lyst itl at eje hverken Microsoft/Nokia og BlackBerry.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.