Hvilken rolle spiller skærmstørrelsen for hvor og hvornår folk læser og ser video på deres iOS-enheder? Det har Pocket undersøgt. De har kigget på mere end 2 millioner sidevisninger før og efter lanceringen af de nye iPhones. De har specielt kigget på folk, der både ejer en iPhone og en iPad.

Folk med en iPhone 5/5S og en iPad bruger nogenlunde lige meget tid på at læse og se video med begge enheder. iPhonen bruges i 55% af tiden og iPaden i 45% af tiden. Hos folk der har en iPhone 6 stiger telefonens andel til 72%, mens den hos folk med iPhone 6 Plus stiger til hele 80%. Jo større en telefon man har, desto mindre tilbøjelig er man altså til at finde sin iPad frem. En anden ting der spiller ind, og som Pocket ikke selv nævner er, at folk der har fået en ny iPhone nok under alle omstændigheder vil være mere tilbæjelig til at bruge den. At det med andre ord ikke kun er fordi iPhone er stort, at den bruges mere, men også fordi den er ny.

Hvad med dig - bruger du din iPad mindre efter anskaffelsen af en stor iPhone?

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.