Apple arbejder på en foldbar iPhone-prototype med to separate skærme holdt sammen af en hængselmekanisme snarere end et enkelt display, der kan foldes. Det oplyser Jon Prosser, der er kendt for at lække information om nye gadgets, på Twitter. Dermed vil en holdbar iPhone adskille sig fra eksempelvis Samsungs Galaxy Fold, der netop består ef et enkelt skærmpanel, der foldes på midten. Ved at bruge to paneler i stedet for et enkelt vil Apple givetvis undgå det slid der opstår, når man folder et panel på midten. Noget Samsung har haft store problemer med.

Prosser supplerer med at iPhone-prototypen har afrundende kanter i rustfrit stål som den nuværende iPhone 11, men intet skærmhak. Han siger desuden, at det ikke ligner to enkelte skærme der bare er sat sammen, men at de to skærme smelter sammen og ikke kan skelnes fra en enkelt stor skærm.

En holdbar iPhone vil derfor mere ligne Microsofts Surface Neo, der også gør brug af to skærme, end Samsung Galaxy Fold, der som sagt bruger en enkelt skærm.

I øjeblikket er den foldbare iPhone på prototypestadiet, så det er umuligt at sige om eller hvornår den i givet fald bliver lanceret. Umiddelbart er der dog intet der tyderpoå, at der sker i år.

Billedet øverst er fra et tidligere designkoncept som du kan se i denne video.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.