Allerede inden Apple har så meget som løftet et lille slør for årets iPhone, er der nu rygter om næste års model. Rygterne tager udgangspunkt i at Apple og Samsung for nylig har indgået en aftale om at Samsung skal levere skærme til de iPhones der kommer på markedet i 2018. Det skriver The Investor fra Korea. Aftalen er hemmelig, men kilder i Korea skulle altså have fået lidt oplysninger alligevel,

Ifølge oplysningerne er der indgået aftaler om OLED-skærme i to forskellige størrelser. Den ene er 5,28 tommer og den anden er 6,46 tommer. Det er betydeligt større end de skærme Apple bruger i de nuværende iPhones. Her er skærmene 4,7 tommer og 5,5 tommer. Årsagen til at skærmstørrelsen vokser er med al sandsynlighed at rammen omkring skærmen forsvinder. Selve de fysiske mål på telefonerne bliver derfor ikke nødvendigvis større. Skærmen kommer bare til at fylde mere af frontarealet.

Allerede i år, med iPhone 8, er der rygter om at Apple vil lancere en iPhone med en stor skærm næsten helt ud til kanterne. Denne forventes at blive omkring 5,8 tommer ligeledes af OLED-typen. De nuværende skærme af af LCD-typen. LCD vs. OLED: Hvad er forskellen og hvad er bedst?

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.