Som sædvanlig har udvalgte amerikanske medier haft adgang til den nye iPhone i ugen op til den officielle lancering. Derfor er de første anmeldelser også begyndt at tikke ind.

Generelt er der tale om positive anmeldelser, uden at iPhonen 6s udnævnes til en must have-opdatering. Den falder derimod naturligt ind i sortimentet som den bedste iPhone nogensinde. Flere mener endda at iPhone 6s er verdens bedste smartphone.

Kameraet fremhæves som det bedste kamera størstedelen af verdens befolkning nogensinde vil få i deres hænder, og 3D Touch fremhæves også som en reel nyskabelse, der vil få stor betydning. Fingeraftrykslæseren skulle også været lynenede hurtig i brug. Så hurtig, at man faktisk ikke kan tænde skærmen fra stand by-tilstand uden at man samtidig låser telefonen op. Et ganske almindeligt tryk på hjem-knappen er nok til at fingeren aflæses.

Du kan læse anmeldelserne i deres fulde længde her:

- TechCrunch
- The Verge 1
- The Verge 2
- The Wall Street Journal
- Pocket-lint
- Bloomberg
The Telegraph

iPhone 6s kan købes i USA og flere andre lande fra på fredag den 25/9. Der er endnu ikke offentliggjort en dansk lanceringsdato.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.