Det er ikke lang tid siden, jeg skrev en artikel om flyselskabernes apps til Apple Watch kunne gå hen og blive killer apps. Om det er rigtigt vil tiden vise, men noget tyder i hvert fald på, at flyselskaberne selv ser et stort potentielle i netop den slags apps til Apple Watch. I hvert fald vælter det bogstaveligt talt frem med Apple Watch-apps fra flyselskaberne.

Blandt de der allerede er klar med Apple Watch-apps eller har meddelt at de er på vej er: Air Canada, American Airlines, British Airways, Delta, EasyJet, Emirates, Japan Airlines, JetBlue, Qantas Airways, Ryanair, SAS, WestJet og United Airlines. Derudover der flere generelle fly-apps, der ikke kommer fra flyselskaberne, men fungerer på tværs.

Norwegian, Lufthansa og Virgin Airlines er blandt de største undtagelser - men mon ikke det også kommer?

Typisk vil flyselskabernes apps give praktisk informationer om ens fly, hvilken gate det går fra, estimerede flyvetider, tid til ankomst, bagageinformation, hvornår det er tid at tage ud i lufthavnen mm.

Det smarte er, at det foregår direkte på håndleddet, så man aldrig misser sin information. Denne slags apps er virkelig et af de steder, hvor Apple Watch vil gøre en forskel.

Scroll ned for at se kommentarer