Flere store amerikanske Apple-forhandlere som Amazon, er begyndt at tilbyde rabat på diverse iMacs, skriver Apple Insider. Det fortolkes om de første tegn på, at Apple er begyndt at gøre klar til lancering af en ny iMac. Inden Apple sender en ny iMac på markedet, plejer de at få barberet de eksisterende lagre af iMacs så langt ned som muligt. Det kan blandt andet ske via tilbud eller rabatter. Samtidig er Apple begyndt at geare ned på tilføjelsen af flere forskellige iMacs til forhandlerleddet. Igen et tegn på, at en ny iMac så småt er på vej.

Den kommende iMac vil højst sandsynligt, få Intels Haswell processors som Apple introducerede i MacBook Air tidligere på sommeren. Derudover er Apple også gået over til en nye Wi-Fi-standard, som nok også vil komme i en ny iMac. Apple bruger den i forvejen i MacBook Air og i diverse AirPort-enheder.

Seneste iMac kom i november sidste år, så det passer nok meget godt, at vi ser en ny engang i slutningen af oktober.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter, fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.