I går var hovedfokus på syv store ændringer i iPhone OS 4, men der var også en del mindre godbidder.

Først og fremmest, og det har været rigtig mangens ønske, så er det nu muligt at ændre hjemmeskærmens baggrund. Har man set videoen fra præsentationen, vil man bemærke at Apple har skiftet den sorte baggrund til en med nogle dråber. Vil man tage forskud på glæderne, kan man finde billedet i galleriet herunder.

Kamera har fået flere ændringer: Man kan nu bruge tap to zoom mens man optager video og desuden har kameraet nu fået en 5x digital zoom.

I iPhonens søgefunktion Spotlight kan man nu søge direkte i Google eller Wikipedia.

I Fotografier, er der kommet to nye funktioner, som mange nok vil genkende fra iPhoto på mac. Det drejer sig om Faces og Places. Faces gør det muligt søge efter billeder med bestemte personer. Det fungerer ved, at man til at starte med identificerer personer på et par billeder, og herefter kan programmet selv genkende, hvilke personer der er på ens billeder. Places viser hvor ens billeder er taget.

Det er nu muligt at tilslutte et bluetoothkeyboard til iPhonen.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.