To forskellige analytikere mener, at den omtalte optiske billedstabilisering kun bliver inkluderet i den største af de to nye store iPhone, der er rygter om.

Pacific Crest Securities mener at det handler om prisen. De mener at den optiske billedstabilisering er så dyr, at den kun vil være at finde i den dyreste (største) iPhone. Komponentprisen er godt nok kun 25-30 kroner, men i udsalgspris i den anden ende af kæden vil det svare til flere hundrede kroner. Apple vil derfor bruge optisk billedstabilisering til at differentiere de to telefoner.

KGI Securities er enige i, at kun den største iPhone får optisk billedstabilisering. De mener dog at årsagen er at Apples underleverandører ikke kan producere nok komponenter til at at dække begge telefoner.

Optisk billedstabilisering går ud på, at kameraet via nogle sensorer kompenserer for de bevægelser og rystelse et kamera bliver udsat for. Resultatet er markant mere rolige og skarpe billeder.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.