En knust iPhone skærm er desværre et fænomen, som de fleste iPhone brugere har stiftet bekendtskab med. 
Det kræver kun ét uheldigt tab, før at man kan stå med en knust iPhone-skærm i hånden.

Medmindre du har en udvidet elektronikforsikring eller vil leve med en knust skærm, så har du to muligheder, for at få en velfungerende iPhone tilbage: 
1: Gå til en ekstern iPhone-reparatør og få skærmen fixet
 2: Reparer selv din iPhone-skærm

Inden du afleverer din iPhone i hænderne på en iPhone-reparatør, så er der et par ting du bør overveje. Alt efter hvilken reparatør du vælger, så kan du forvente en behandlingstid på alt imellem et par timer og op til flere døgn, så vær sikker på at du kan undvære din telefon. 
En udskiftning af eksempelvis en iPhone 6 skærm koster desuden gerne 1.200 kroner. 
Derudover er det vigtigt at du er opmærksom på kvaliteten af den nye iPhone skærm. Vi anbefaler at du får monteret en LCD skærm i minimum A+ kvalitet, da den har tilsvarende samme gode kvalitet som en original iPhone skærm.

Til sammenligning med bare af aflevere sin iPhone i en forretning, kan det lyde uoverskueligt og besværligt at skulle udskifte sin egen iPhone-skærm.

Den bekymring kan du godt lægge bag dig, for kan du finde ud af at følge en step-by-step guide og har du en rolig hånd, så kan du også finde ud af at udskifte en iPhone-skærm.

Til sammenligning med de 1.200 kroner som en iPhone 6 skærm udskiftning koster ved en reparatør, kan du købe en A+ LCD skærm til iPhone 6 til omkring 500 kroner og så kan du have en ny iPhone skærm monteret på kun 10 minutter.

Følg blot guide videoen nedenfor, som viser ALLE steps for udskiftning af en iPhone-skærm. Udskiftningen foregår på en iPhone 6, men det er samme procedure for alle iPhone-modeller.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.