Det er rigtigt mange, der bruger covers eller cases for at give deres iPhone et unikt udseende. Der findes dog en anden mulighed, der er dem lang overlegen. Der findes nemlig firmaer, der tilbyder at farve metallet på ens iPhone 5. Processen foregår ved anodisering, som er en kemisk reaktion i metallets overflade. Det vil sige, at farven ikke males eller lakeres på eller fremkommer med en eller anden sticker. Farven fremkommer som en kemisk ændring i overfalden. Det er den ægte vare, præcis den metode Apple selv benytter. Den sorte iPhone 5 har fået anodiseret metallet, så det er blevet sort.

Sort er dog ikke nødvendigvis det nye sort, når det handler om iPhones. Anodisering kan nemlig give en lang række andre interessante farver end sort. Apple tilbyder det ikke, men det er der andre der gør.

De fleste farver kan lade sig gøre, også mere specielle som guldfarvet, kobber, sølv, blåmetallic, bronze etc. Vil man have syn for sagen, kan man eventuelt tjekke Apples nye iPod touch ud, den kommer nemlig i flere lækre farver.

Processen kræver at man sender sin iPhone (eller iPad) ind til firmaet. Det er dog ikke billigt. $249 må man slippe for at anodisering af en iPhone 5. Til gengæld er man sikret sig en unik iPhone, der fremstår i præcis samme kvalitet som var det Apple selv, der havde udført arbejdet.

Opdatering: Virksomheden er ophørt og hjemmesiden lukket.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.