Det er vel efterhånden for sent at omtale iPhone 6 som "den nye iPhone", men den er i hvert fald stadig nyeste model på stammen af populære smartphones fra Apple. Og for de fleste Apple-fans, så gælder det at man gerne vil have den sidste nye gadget - uanset om det er iPhone, iPad, Apple Watch eller andet Apple-gear. Det er blandt andet derfor vi ser et stort brugtmarked for iPhone 5 og 4, da folk "kasserer" velfungerende smartphones af høj kvalitet, fordi det er vigtigt for dem at have den sidste nye model.

Det kan være en ret bekostelig affære at være Apple-afficionado. Den billigste iPhone 6 koster officielt lige under 6.000 kr hos Apple og det er immervæk mange penge lige at smide på bordet, hvis man allerede har en fin iPhone 5. Man kan tjene lidt af omkostningen ind ved at sælge sin 5'er på eksempelvis DBA.dk eller en tilsvarende side, men man skal alligevel grave dybt i lommerne.

Dette er noget vi Apple-fans er vant til og vel også budgetterer med, men alligevel er det rart når de nyeste modeller endelig begynder at komme på tilbud.

Spar 700 kr. på en iPhone 6 Plus

Jeg har kiggget lidt omkring på nettet, og det er faktisk efterhånden blevet muligt at finde de nyeste modeller på tilbud uden binding. F.eks. kan man hos Lomax spare omkring 700 kroner på en iPhone 6 Plus. Det er bestemt også værd at tage med. Typisk har forhandlere som Elgiganten eller endda føtex's varehuse også af og til tilbud på iPhones.

Køb på afbetaling

En anden mulighed, hvis man bare gerne vil have den 6'er, men ikke har pengene i kontanter er selvfølgelig at købe den på afbetaling. Langt de fleste mobilselskaber tilbyder at man som en del af ens mobilabonnement kan købe en telefon på afbetaling og altså betale den med månedlige rater, i stedet for at skulle lægge det fulde beløb med det samme. Ulempen ved denne form for køb er, at når man engang er færdig med at betale af på sin iPhone 6, er der for længst kommet en 6s'er og man kan starte forfra igen.

Sidste år spurgte vi faktisk læserne, og 20% havde købt en iPhone de ikke havde råd til for lånte penge. Afstemningen skelnede dog ikke mellem, om iPhonen var købt hos teleselskaberne eller andre steder.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.