Sidste år startede tre gutter med en baggrund fra Danmarks Tekniske Universitet firmaet Volt, med en forretningside om at udleje batterier, så festivalgæster kan oplade deres smartphnes iPads etc. Det blev en stor succes på Roskilde og Skanderborg Festival med i alt 1000 brugere og udsolgt efter kun to dage.

Sidste efterår valgte de tre bagmænd at satse 100% på projektet, som de nu arbejder fuld tid på. Det kommer selvfølgelig endnu flere festivalgæster til gode. Volt er i år til stede på 15 festivaler i Danmark, Tyskland og Sverige med forøget kapacitet og endnu bedre service.

Allerede nu kan man forudbestille batterier til Roskilde Festival og Jelling Musikfestival. Prisen for de 500 hurtigste er 99 kroner plus et depositum på 200 kroner, som man får tilbage, når man afleverer batteriet. Venter man med at bestille, stiger prisen til 200 kroner.

Altid sikker på at mobilen har strøm

Ideen er, at man lejer et batteri for hele festivalen, så man kan oplade telefonen når man vil. Man behøver således ikke sidde og vente mens iPhonen oplader ved et af de sædvanlige opladningssteder på festivalerne eller at bøvle med selv at have eksterne batterier med. Batteriet kan man få byttet to gange om dagen, mens festivalen varer, så man altid er sikker på, at have strøm nok. Man må gerne deles flere om ét batteri, hvis man vil - og der er strøm til det.

Læs mere på getvolt.dk, hvor du også allerede nu kan forbooke et batteri.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.