Har du problemer med videoafspilning på din Mac Pro købt i starten af sidste år? I så fald kan du nu få den repareret gratis hos Apple. Det skriver MacRumors, er er kommet i besiddelse af en intern memo.

Apple har opdaget, at der kan være problemer med grafikkortene i en lille antal Mac Pro produceret mellem 8. februar og 11. april 2015. Problemerne er relateret til videoafspilning og kan resultere i blandt andet system instabilitet, ufrivillig genstart af computeren, nedlukninger etc.

Det drejer sig specifikt om Mac Pros med AMD FirePro D500 eller D700, og altså kun dem produceret i den to måneders periode, der er nævnt overfor.

Apple har ikke officielt annonceret reparationsprogrammet, men vil sikkert kontakte de berørte købere direkte. Ellers kan man selv kontakte Apple hvis man har oplevet problemer.

Ifølge memoen bliver fejlen udbedret uden beregning indtil 30. maj 2018.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.