Det lader til, at en fejl i iTunes App Store afslører at Apple enten har planer om et kommende produkt, eller har planer om at udvide iOS til et eksisterende produkt. Når man kigger på en app i iTUnes, står der nemlig nu, at den er kompatibel med "iPhone, iPod touch, iPad and ix.Mac.MarketingName". "ix.Mac.MarketingName" er tydeligvis en placeholder, noget man ofte ser i for eksempel lagerstyringssystemer etc. når man ved, at der kommer et nyt produkt, men ikke hvad det hedder eller koster. Så fører man det ind i systemet under et andet navn, som for eksempel "Nyt Apple-produkt 1"

Det spænende er jo, hvad "ix.Mac.MarketingName" så dækker over. Et umiddelbart gæt kunne være Apple TV, der jo kører iOS, men på nuværende tidspunkt ikke giver mulighed for installation eller afvikling af apps. Det ville være relativt nemt for Apple, at gøre det muligt via en firmwareopdatering, så det er nok det mest oplagte bud. Men havde Apple så ikke bare skrevet kompatibel med Apple TV? Det samme ville vel være tilfældet, hvis det var kompabilitet med Mac OS X, hvor man godt kunne forestille sig, at en eller anden emulator, kunne give mulighed for at afvikle iOs-apps. Et anden og meget mere spændende bud er selvfølgelig, at det dækker over et helt nyt produkt, det jo så også kører iOS. Noget med en skærm selvfølgelig, men her stopper min fantasi til gengæld også, da jeg slet ikke kan forestille mig, hvad det skulle være. Selv hvis Apple introducerede en mindre iPad, ville den vel stadig hedde iPad.

Hvad siger læserne, hvad dækker "ix.Mac.MarketingName" over?

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.