De amerikanske myndigheder der skal godkende alt trådløst udstyr, FCC, afslører at Apple snart vil lancere en iBeacon. Det skriver tuaw. Hidtil har alle iBeacons på markedet været produceret af tredjepart.

Apples iBeacon er cirkelrund og omkring 14 cm i diameter.

iBeacon-teknologien er opfundet af Apple, og forventes at blive en af de helt store ting i de kommende år. Det går ud på at en lille sender, kaldet en iBeacon, via BlueTooth notificerer iOS-enheder om deres tilstedeværelse ved at udsende et signal med en given unik ID. Pointen er, at når iPhonen opfanger signalet, så ved den tilhørende app, at den er den er relativt tæt på den givne iBeacon. Apple bruger det blandt andet til at gøre kunder i deres butikker opmærksomme på tilbud etc.

FCC's dokumenter afslører dog ikke hvad Apples planer er. Måske er deres iBeacon kun beregnet til brug i Apples butikker, måske kommer de i frit salg. Vi ved det ikke, kun af Apple har bedt om en godkendelse ag produktet.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.