Da FaceTime blev præsenteret, rynkede mange på næsen af, at det kun virker over WiFi og ikke 3G. En begrænsing Apple formodentligt har indført, for at sikre sig at kvaliteten er i orden - også på det overbelastede amerikanske AT&T-netværk.

Heldigvis findes der råd for den slags. På jailbreakede iPhones kan man via Rock købe og installere et lille program kaldet "My3G", der narer iPhonen til at tro, at den er på WiFi, selvom den i virkeligheden er på 3G. Det åbner selvfølgelig op for en masse brugbare ting, og en af dem er altså FaceTime via 3G. My3G koster $3,99 og kræver altså en jailbeaket iPhone.

Hvis man skal bruge noget så krævende som FaceTime over 3G, så skal man selvfølgelig være opmærksom på, at det bruger en del data. En test viser, at der bruges omkring 7,5 MB hver vej (op plus ned) ved en 5 minutters samtale.

Ovenfor er en video, der viser at den er god nok. Hvis indlejringen ikke virker er her et direkte link til videoen på YouTube.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.