Ifølge New York Times, har Facebook planer om at lancere deres egen smartphone i løbet af næste år. Facebook har allerede ansat 7-8 ingeniører, der tidligere arbejdede hos Apple på udviklingen af iPhonen og iPaden.

Facebook skulle allerede have forsøgt at lave deres egen smartphone to gange, men er løbet ind i tekniske vanskeligheder. Det er for at undgå at dette sker igen, at Facebook denne gang har ansat folk med erfaringer fra udviklingen af en smartphone. Man kan så undre sig over, at Facebook har ansat folk, som Apple åbenbart ikke længere kunne bruge. Måske Facebook skal være ekstra opmærksom når designet af antennen begynder?

Facebooks motivation i udviklingen af en smartphone skulle være, at få mere kontrol over platformen. Facebook vil ganske enkelt ikke bare være en app på andre platforme, de vil være selve platformen.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.