Ifølge kinesiske kilder vil den kommende iPhone få understøttelse af to simkort på samme tid, det man også kalder dual-sim. Med dual-sim kan man have to telefonnumre på sin telefon på samme tid. Faktisk har iPhonen allerede understøttelsen indbygget i softwaren - og har haft det i flere år - den mangler bare hardwaren.

Det er det sidste der er rygter om. Ifølge de kinesiske oplysninger vil den kommende iPhone 7 nemlig få plads til to simkort. Det kan eksempelvis bruges til at have et simkort med billig tale og et andet med billig data.

Det er umuligt at vurdere om rygtet er rigtigt. Umiddelbart går det i modsat retning at Apples bestræbelser på helt at slippe af med simkortet og lade operatørvalget ske i softwaren alene. Omvendt er det specielt i visse dele af Asien nærmest en standard med to simkort i telefonen. Langt de fleste Android-modeller fås da også specielle udgaver med dual-sim til de asiatiske markeder.

Så selvom det måske ikke siger os vesterlændinge så meget, så er Apple selvfølgelig nødt til at leve op til de krav kunderne har i andre dele af verden også.

Det forventes at Apple lancerer iPhone 7 - med eller uden dual-sim - en gang i løbet af september.

Har du brug for to simkort i din iPhone, så tjek denne artikel: To forskellige telefonnumre på én iPhone

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.