MacVision er begyndt at tilbyde OnSite Repair. Det betyder, at du kan få besøg af en teknikker i dit eget hjem eller i virksomhed. MacVisions kørende teknikkere kommer med et rullende værksted, hvor de har alt, hvad der skal til for at yde en god service. Det sikrer dig en hurtig og nem reparation på stedet – og du slipper for selv at køre eller sende dit produkt. De dækker hele Sjælland.

Det bedste af det hele er, at det er helt uden gebyrer. Priserne er de samme som i MacVisions butikker i Roskilde og Hørsholm. Læs mere og bestil direkte på: www.macvision.dk/info/onsite-repair

Om MacVision

MacVision tilbyder traditionel IT-support kombineret med reparation af Apple produkter. Ideen er at tilbyde hele paletten af IT-support, så man ikke skal henvende sig forskellige steder, alt efter om det er softwaren eller hardwaren, der driller.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.