Et nyt stykke tilbehør, der snart kommer på gaden, lader dig styre alt elektronik i huset fra Apple TV til lyset i stuen via håndbevægelser. Firmaet bag hedder SingleCue.

SingleCue tilbyder en enhed, der samler alle husets medieenheder såvel som lys, termostater og hvad man ellers har, der kan kontrolleres. Det interessante er, at den ikke har sin egen fjernbetjening. I stedet styrer man den med håndbevægelser i luften, som det kan ses af videoen ovenfor.

Er du nysgerrig efter, hvordan det fungerer, at firmaet allerede nu lavet en gratis app til Mac, hvor du kan prøve teknikken af inden du investerer i hardwaren.

De kalder det ControlAir, og med den kan du styre lyd og video samt andre medier på sin Mac alene ved hjælp af håndbevægelser, der opfanges at Mac'ens indbyggede kamera.

Styringen virker i programmer som iTunes, QuickTime, Netflix, Spotify, Rdio, VLC og Vox. Det bedste af det hele er, at det også virker, selvom programmerne kører i baggrunden,

Opdatering: ControlAir er ikkelængere tilgængelig i App Store.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter, fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.