På tirsdag den 4. oktober afholder Apple et pressemøde for indbudte medier. Invitationen indeholder ordene: “Let's talk iPhone"”, så vi kan nok forvente, at Apple præsenterer den længeventede nye iPhone.

iPhoneguide er ikke indbudt, men vil selvfølgelig følge begivenheden tæt. Ikke alle har dog mulighed for at følge med på nettet, så derfor gentager vi succesen fra tidligere: SMS-nyheder fra eventet.

På dagen vil samtlige tilmeldte få 5-10 SMS med de største nyheder fra eventet.

Da dette naturligvis medfører ekstra arbejde (og går ud over iPhoneguides normale virke), er prisen for denne service 20 kr og inkludere altså 5-10 SMS, i løbet af tirsdag aften, når indholdet af eventet er kendt. Jeg vil ikke sætte et stort forkromet SMS-apparat op, hvor udbyderne scorer 80% af pengene. I stedet betaler du via donations-knappen fra Paypal herunder. Overskuddet går, ubeskåret til driften af iPhoneguide.dk. Som sædvanlig kan du også få adgang til nyheder helt kvit og frit her på iPhoneguide. Dette er alene ment som en service til dem, der ikke har mulighed for at være på nettet, men alligevel gerne vil have besked.

Tilmeldingsfrist: Tirsdag d. 4. oktober 2011 kl. 14.00

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.