I aften klokken 19 dansk tid sparker Apple gang i året udviklerkonference. Apple har traditionelt benyttet lejligheden til at præsentere den nye iPhone og den nye udgave af iOS og/eller Mac OS X.

Vi har erfaring for at ikke alle har mulighed for at følge med via hjemmesiden eller Twitter, men i stedet ønsker SMS, når der sker noget interessant. Den mulighed tilbyder vi også.

Prisen for denne service er 20 kr og inkluderer 5-10 SMS, i løbet af mandag aften, når indholdet af eventet er kendt. Man betaler via donations-knappen fra Paypal herunder. Overskuddet går til driften af iPhoneguide.dk

Tilmelding foregår ved donering via denne knap

[Tilmeldingen er slut.]

Gælder kun danske mobilnumre. Man behøver ikke have en konto hos Paypal for at donere via knappen, man kan også betale via VISA-kort.

Bemærk at servicen ikke kan fortrydes. Der er alene tale om en donation til iPhoneguide. Til gengæld får man tilsendt omkring 5-10 SMS med nyheder fra eventet.

Husk at opgive dit mobilnummer når du donerer (ellers får du ingen SMS).

Tilmeldingsfrist: Mandag d. 11. juni 2012 kl. 17.00

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.