Der findes et hav af etuier, covers etc. til iPhonen. Mange bruger etuier til at give iPhonen det personlige touch. Specielt fordi "alle" i dag har en iPhone. For 3-4 år siden var det at man bare havde en iPhone et personligt signal. I dag skal der mere til. Fællesnævneren for 90% af etuierne på markedet er dog, at det er noget juks. Hvor er de rigtigt lækre etuier, der lever op til iPhonens høje design-standard? Indtil for nylig har jeg haft svært ved at finde dem, og det bedste bud har været at lave sine iPhone-etuier selv.

Den anden dag faldt jeg dog over en ny dansk producent, der fremstiller lækre etuier under navnet byVIVEL. Her er der virkelig tale om etuier til feinschmeckere. Fælles for etuierne er, at de er lavet af ægte læder, der er blevet præget og håndsyet i Italien. Der findes flere forskellige modeller og farver, og der er både til herrer og damer. I nogle af etuierne er der tænkt huller ind til mikrofon, høretelefoner og dock-stik, så det er fuldt brugbart og ikke bare til pynt. Nogle har smart magnetlukning, så iPhonen er lukket sikkert inde. De fleste etuier duer til både iPhone 3 og iPhone 4.

Priser ligger i den højere del af segmentet, mellem 549 kr. og 599 kr., men til gengæld er kvaliteten også en del højere, end hvad man normalt ser. Da jeg fandt butikken og besluttede at skrive en omtale af den, skrev jeg til ejeren, for at høre om jeg kunne få tilsendt et etui, så jeg selv kunne se og mærke kvaliteten. Jeg ville nemlig ikke komme med en omtale af et produkt, der så efterfølgende viser sig at være af dårlig kvalitet. Det er der dog ikke tale om her. Kvaliteten lever fuldt ud op til hvad jeg regnede med, da jeg så siden.

Opdatering: De flotte voers kan desværre ikke mere købes noge steder.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.