Billedet herover lyver. På kontorer og arbejdspladser i USA skal man nemlig kigge godt efter hvis man vil finde en mobil enhed, der ikke har et æble på bagsiden. Erhvervslivet fravælger Android til fordel for Apple, og tendensen er stigende. Apple sidder med iOS på hele 77% af markedet, hvor det for et år siden var 71%. Android er i mellemtiden faldet fra 29% til 23%. Windows Phone-platformen må nøjes med 0,5%, og er derfor helt ubetydelig.

Blandt de ni mest bruge mobile enheder i erhvervslivet er de otte fra Apple. Fire iPads og fire iPhones. Kun Samsungs Galaxy S3 som nummer seks, forsøger at blande sig i den totale Apple-dominans.

Apples snart tre år gamle iPhone 4 bruges af tre gange så mange som Samsungs flagskib, der må nøjes med omkring 5% af erhvervsmarkedet. iPhone 4S (20%) er endnu mere populær, mens iPhone 5 (32%) selvfølgelig tager førstepladsen.

Blandt tablets er dominansen endnu større 90% af alle tablets anvendt i erhvervslivet er iPads, mens Android sidder på de sidste 10%.

Noget tyder altså på, at så snart vi ser bort fra alle dem, der bare skal have en billig telefon, og i stedet vender blikket mod de seriøse brugere, så er iPhonen stort set enerådende. Forleden viste en undersøgelse, at iPhonen er 3 gange mere driftssikker end Android-mobiler. Det er helt sikkert den slags ting, der kombineret med at iPhonen og iOS af sikkerhedseksperter anses som den mest sikre platform, der gør at erhverslivet foretrækker iPhonen og iPaden.

Undersøgelsen er lavet af Good Technology, der måler smartphone- og tablet-udbredelsen blandt deres erhvervskunder, der blandt inkluderer halvdelen af de 100 største amerikanske virksomheder, de såkaldte Fortune 100.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.