En af de fem mest læste artikler her på iPhoneguide er artiklen om, hvordan man reder en vandskadet iPhone. Måske ændrer det sig nu. I hvert fald tyder noget på, at iPhone 6s er ret modstandsdygtig over for vand.

Apple har ikke selv nævnt det med ét eneste ord, men flere videoer viser, at iPhonen 6s kan tåle at ligge under vand i længere tid uden at tage skade. En person har eksempelvis puttet en iPhone 6s Plus ned i et lille fad og hældt vand på. Efter 30 minutter tog han telefonen op, og den virkede upåklageligt. Sidste år prøve han det samme med iPhone 6, oh den døde efter et minuts tid.

I en anden video, som kan ses øverst i denne artikel, puttes en iPhone 6s og en iPhone 6s Plus i hver sin skål med vand. er får de lov at ligge i en times tid, uden at der sker noget. Bagefter kan man se, at tingene virker som de skal.

Noget tyder altså på, at Apple har forbedret iPhones modstandsdygtighed mod vand betydeligt. Dog uden at markedsføre den som vandtæt eller modstandsdygtig. Det er med andre ord ikke noget, man skal regne med eller tage for givet - men en ren bonus. Dog en bonus, der nok vil redde en del folk fra at få ødelagt deres iPhones. Erfaringen viser, at folk typisk taber deres iPhone i toilettet, og hurtigt fisker den op igen. Det burde den nu have meget større sandsynlighed for at kunne klare.

Man skal dog ikke regne med at den kan tåle en tur på bunden af swimmingpoolen. I en tredje video er det nemlig blevet testet, og her døde iPhonen efter et par minutter.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.