Sådan er det heldigvis ikke længere. I og med at det er blevet en positiv ting at være nørd, så har de teknologiinteresserede også kastet sig over motionen og lever et sundere liv. De har bare nogengange en mere teknisk tilgang end andre, samt et meget højt fokus på udstyr af enhver art.

Start med tøjet

Man kommer hurtigt til at tænke på løbeure, smartphone-apps og den slags, men faktisk er det tøj man tager på ud at løbe vigtigere at have fokus på først. Det fungerer bare ikke særlig godt med en gammel bomulds-t-shirt og et par udslidte tennissko. Det ved gadget-freaken også godt og han eller kun går meget metodisk til værks for at finde de rette løbesko (dette er en videnskab i sig selv), det rigtige svedabsoberende tøj og et par overlegne løbeshorts. Her handler man gerne i specialbutikker online, som f.eks. Cooltights, hvor man er sikker på dels at kunne få de mest avancerede tights til alle situationer og årstider, men også kan få den tekniske rådgivning man gerne vil have. Hvor andre typer af løbere tager fint til takke med et par billige løbebukser fra et varehus, så vil gadget-løbere havde det bedste man kan få.

Løbeur eller app?

Ens løb skal trackes og gerne deles på sociale medier. Her står kampen mellem om man skal investere i et pulsur, eller om man forestrækker apps som Endomondo på ens smartphone, som man så spænder fast på overarmen i et specielt løbearmbånd, når man er ude på sine løbeture. Der er både for og imod, men de fleste af vores læsere vil nok vælge den sidste model og bruge vores elskede iPhone til dette formål også. Vi kan godt lide at finde endnu et nyttigt formål, hvor iPhonen træder til.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.