Ovenstående tegninger viser den iPhone 5se, som Apple efter sigende vil præsentere på et event midt i marts. I noget tid har der været rygter om at Apple snart ville lancere en ny lille iPhone som erstatning for iPhone 5s. Der har været delte meninger om, hvorvidt den ville få samme design som iPhone 6s eller iPhone 5s. Skal man tro OnLeaks, der har lægget tegningerne, er det et design der minder om iPhone 5s, som Apple har har valgt.

iPhonen på tegningen måler 123,9 mm x 58,7 mm. Det er 0,1 mm større end iPhone 5s på hver led. 0,1 mm svarer stort se til tykkelsen på et ark kopipapir. Tykkelsen er de samme 7,6 mm som for iPhone 5s.

På tegningen kan man selvfølgelig ikke se hvilke materialer og finish iPhonen kommer i, til gengæld kan man se at den fået et kamera, de stikker ud samt at hullet til LED-blitzen bliver aflagt. Det udstikkende kamera kender vi fra iPhone 6/6s, mens et aflangt hul til blitzen ikke tidligere er set.

Det skal understreges, at tegningerne selvfølgelig ikke er bekræftet af Apple, og at de derfor kan vise sig at være helt forkerte. Der er blevet lækket to tegninger på Twitter, hvoraf den nyeste og mest sandsynlige, kan ses øverst.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.