DisplaySearch, der følger skærmindustrien tæt, har lyttet på vandrørene for at finde ud af, hvilke skærmstørrelser og opløsninger, der lige nu er under udvikling i branchen. Ud fra de oplysninger, har DisplaySearch forsøgt at forudsige, hvilke skærme vi får at se i de næste udgaver af forskellige enheder. Mest interessant for os er selvfølgelig iPhonen og iPaden, samt det måske kommende iWatch.

For iPhonens vedkommende er der to muligheder. Den ene mulighed er en 5,5" skærm med en opløsning på 1.920 x 1.080, hvilket giver en pixeltæthed på 401 ppi. Den anden mulighed er en 4,7" skærm med en opløsning på 1.600 x 900, hvilket giver en pixeltæthed på 386 ppi. I begge tilfælde vil det være en betydeligt større skærm end den 4", 1.136 x 640 som den nuværende iPhone 5/5s/5c har.

Hvad iPaden angår, er der mulighed for en 12,9" skærm med en opløsning på 2.732 x 2.048 og en pixeltæthed på 265 ppi. Der har tidligere været rygter om, at Apple ville lancere en ny iPad Pro med en skærm på omkring 12". Det er dog først nu, at der er tegn på, at en sådan skærm er under udvikling blandt Apples underleverandører.

Sidst men ikke mindst, mener DisplaySearch i lighed med tidligere rygter, at der vil komme to udgaver af iWatch. Begge med en opløsning på 320 x 320. Det ene bliver 1,3" og det andet 1,6".

Vi skal selvfølgelig understrege, at DisplaySearch måske nok ved at de pågældende skærme er under udvikling, men at det er gætteri, når de kæder det sammen med Apples produkter. Det kunne ligeså vel være andre producenter, det drejer sig om.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.