I går dukkede der en tråd op på Reddit, hvori der blev delt nogle billeder der skulle været lækket fra Apples hovedkvarter i Cupertino, hvor den anonyme trådstarter hævder at have taget nogle billeder af det kommende OS X 10.10. Billederne skulle være verificeret som ægte. Billederne kan ses nedenfor.

Ifald billederne er ægte viser de, at OS X 10.10 får et kontrolcenter og et beskedcenter af samme type som vi kender det fra iOS. Det vil sige nogle paner med hurtig adgang til de mest brugte indstillinger samt beskeder og kalenderaftaler. Et billede viser Safari, der minder en del om hvordan der ser ud på iPaden. På alle billederne kan man se Docken, hvor det ser ud til, at Apple går bort fra et hyldeinspireret design og over til en mere flat - igen ala iOS.

Apple løfter efter al sandsynlighed sløret for OS X 10.10 i aften klokken 19, når WWDC indledes med en keynote af Tim Cook. Vi følger naturligvis begivenheden tæt, så huska at kigge med her på siden i løbet af aftenen og i morgen.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.