Jeg er blevet kontaktet af en læser, som har modtaget ovenstående billede fra en ven, der hævder at have fundet det på 3's hjemmeside. Billedet viser det øverste af bagsiden af en iPhone. Bagsiden er tydeligvis lavet i metal, og den har det klassiske sorte-plaststykke i toppen, som også findes på 3g-iPaden. Det fremgår også af billedet at bagsiden er en smule afrundet.

Der er desværre ikke yderligere oplysninger. Jeg ved således ikke, præcis hvor på 3's side billede skulle være fundet og om det stadig er der. Heller ikke hvilken kontekst det skulle fremgå af. Umiddelbart virker det jo som en noget underlig beskæring midt på iPhonen, frem for at vide den i hel størrelse.

Et andet spørgmål der melder sig er, hvorfor kameraet sidder så langt nede på iPhone og ikke oppe i hjørnet, som det er på de andre iPhones. Ville det ikke bare i vejen, der hvor det er på billedet? Knappen i højre side af billedet er også ny. Den sidder der, hvor den nuværende mute-knap sidder. Netop disse underlige ting gør, at billedet måske ikke er et falsum, som man ellers umiddelbart ville tro. For det kunne nemlig ligne Apple at gøre noget utraditionelt, fordi de har fundet ud af, at det er smart.

Hvis det er den ægte vare så husk, at det var her på iPhoneguide, du så det først. Hvis det er et falsum, så bare glem det...

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.