Der er blevet delt nogle billedet på det kinesiske sociale medie Weibo der påstås at vise et OLED Apple-fjernsyn på 60 tommer i en form for test-setup. Om billederne er ægte eller falske er umuligt at bedømme. Jeg skal i hvert fald ikke gøre mig klog på det. En del andre hjemmesider mener dog billederne er falske. Et af argumenterne er at billederne er så slørede, at de ikke ikke afslører ret mange detaljer. Her hører det dog med til historien, at de oprindelige billeder der blev lækket var i høj opløsning. De blev dog fjernet igen (måske på foranledning af Apple), hvorefter en anden lækkede billederne igen, men i lav opløsning. Det kan man tolke som man vil, men én mulighed er at den anden poster ganske enkelt ikke havde adgang til de originale billeder, men ar repostet nogle thumbnails, som er blevet forstøret op og derfor er blevet uskarpe.

Uanset om billederne er ægte eller ej, er det umuligt at sige om det rent faktisk er et fjernsyn de viser. Det kunne lige så vel være en ny monitor, en ny iMac eller noget helt tredje. Hvis det ér et TV kunne det sagtens tænkes at det ikke kommer til salg, men udelukkende skal bruges af Apple selv i deres butikker. Måske er Apple bare trætte af at reklamere for andre producenter, når de bruger fjernsyn i butikkerne eller på kontorerne.

Rygterne om at Apple vil lave et fjernsyn har mange år på bagen. Det er primært en enkelt analytiker der har holdt dem i live, nemlig Gene Munster. I 2011 mente han, at Apple ville lancere et fjernsyn året efter. Det kom ikke. Året efter mente han så, at Apple ville lancere et fjernsyn året efter. Sådan blev han ved i fem år inden han i 2015 gav op og indrømmede at han havde taget fejl. Derefter døde al spekulation om et Apple-fjernsyn helt ud.

Hvad tror du? Er det et Apple-fjernsyn vi ser, og kunne du finde på at købe et?

Scroll ned for at se kommentarer

I samarbejde med PriceRunner