Der er massive rygter om at den kommende iPhone 7 vil få et helt nyt dual-kamera. Det vil sige et kamera med to linser og to billedsensorer. Fordelen ved dette er, at det giver en meget højere kvalitet samt nogle unikke muligheder for zoom. Se video-koncept af de unikke muligheder her

Der er efterhånden begyndt at dukke flere billeder op på nettet af et dual-kamera-modul, der påstås at være til iPhone 7. Billederne virker autentiske nok, men det kan selvfølgelig ikke siges med sikkerhed, at modulet er til iPhone 7. Det kunne i princippet lige så godt være til andre telefoner.

Det der taler for, at det rent faktisk er en iPhone 7-del, er at Apple sidste år købte et israelsk firma, der netop havde udviklet en dual-kamera teknologi. Apple har altså en dokumenteret interesse og ekspertise på området.

Omvendt så vi så sent som i går en teknisk tegning af en påstået bagside til iPhone 7 uden en udskæring, der passer til det her viste kamera-modul. En forklaring på dette kan dog være, at dual-kameraet er forbeholdt Plus-modellen og ikke den regulære iPhone 7, som tegningerne viste.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.