I går skrev vi, at en lancering af et kommende Apple TV-produkt i følge en analytiker, er lige op over. Vurderinger er baseret på oplysninger om, at en stor amerikansk kabel TV-distributør er ved at teste hvordan deres infrastruktur skal ændres for at kunne understøtte produktet.

Ifølge AllThingsD er den vurdering lige optimistisk nok. De noterer, at Apple rigtigt nok er i dialog med kabel-selskaberne, men at en lancering ikke er lige på trapperne.

Der har i et par år været massive rygter om, at Apple ville lancere et regulært fjernsyn, men selvfølgelig med Apple TV-funktionalitet indbygget. Apple har i lige så lang tid gjort sig meget umage med at fortælle, at Apple TV for dem kun er en hobby.

Rygterne fik ekstra styrke, da det i en biografi om Steve Jobs kom frem, at han havde udtalt, at han "endelig havde knækket nøden" i forhold til, hvordan Apple skulle komme ind på TV-markedet.

Indtil videre tyder alting på, at den vanskeligste opgave for Apple ikke er at skrue et stykke fantastisk hardware sammen, men at få kabalen om indholdet til at gå op. De eksisterende kabel TV-distributører, der sidder tungt på markedet i USA, er ikke meget for at give Apple en del af kagen.

Scroll ned for at se kommentarer