Endnu en tegning af bagsiden på den kommende iPhone er blevet lækket på forskellige Twitter-kontoer. Billedet stammer oprindeligt fra det kinesiske sociale medie Weibo og kan ikke verificeres nærmere.

Billedet viser som sagt bagsiden til en ny iPhone. Vi kan se at de to kameraer sidder ovenover hinanden med LED-blitzen midt imellem. Det har vi også set på de tidligere lækkede tegninger. Til gengæld er der på denne tegning et stor kvadrat med kraftigt afrundede hjørner midt på bagsiden. Det bedste bud er at det er et område relateret til trådløs opladning. Det har vi ikke set før.

Det runde hul vi har set på enkelte af de tidligere tegninger, er ikke at finde på denne tegning. Der har været spekuleret i at dette hul skulle være til en fingeraftrykslæser på bagsiden. Skal man tro på dagens tegning får vi altså ikke fingeraftrykslæser på bagsiden. Lige netop denne "feature" har der været lidt delte oplysninger om, så det er svært at spå om, hvad der er korrekt.

Da tegningen kun viser bagsiden, kan vi ikke sige noget fornuftigt om skærmstørrelsen. Ifølge andre oplysninger kommer den dog til at gå næsten helt ud til kanten lidt ala den måde den gør på Apple Watch.

Det forventes at Apple præsenterer den eller de nye iPhones engang til september, som de har for vane.

Opdatering: Endnu et billede, tilsvarede det øverst, er dukket op. Her er der flere detaljer. Området i midten skulle netop være beskrevet som trådløs opladning, og vi kan også se at iPhonen får Lightning-stik.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.