Apple fortsætter stille og roligt udrulningen af funktionerne i Kort. Senest har Aomori i Japan, Brugge i Belgien, Lake Powell i Utah, USA og Limoges i Frankrig fået understøttelse af Flyover. Rejseplanlægning med offentlig transport er blevet udvidet med Los Angeles. Hongkong og Mexico er kommet med på listen over lande, hvor Kort tilbyder trafikinformation - noget Danmark i øvrigt har været i et stykke tid.

Flyover

Flyover er en funktion der gør at man kan tage på en slags virtuel flyvetur over et computergenereret 3D-landskab. Det skal være en slags pendant til Googles Streetview, men fungerer på en anden måde, og tilbyder nogle andre muligheder. Flyover er i Danmark tilgængelig for København, Aarhus og Odense.

Offentlig transport

Med funktionen "Offentlig transport" kan man bruge Kort som rejsenplan til offentlig transport. Funktionen blev lanceret som en del af iOS 9 sidste år. Foreløbig er den kun tilgængelig i 14 byer, heraf ligger de otte i USA. I Europa er Berlin og London de eneste, der er med.

Trafik

Funktionen trafik giver i Kort et overblik over den aktuelle trafiksituationen på vejene. Det vil sige ting som vejarbejde og kødannelse. Denne funktion virker i Danmark.

De omtalte funktioner kan bruges i Kort til iOS såvel som OS X.

Udbredelsen af de forskellige tjenester i Kort kan findes på Apples hjemmeside.

Scroll ned for at se kommentarer