Kevin King der er analytiker hos IHS Technology Research Director i Kina skriver på den kinesiek Twitter-pendant Weibo, at Apples næste iPhone får et kamera med 12 megapixel billedsensor. Det samme forudsagde Ming-Chi Kuo fra KGI Securities i sidste uge.

Kameraet i den nuværende iPhone er på 8 megapixels, og det har det været siden iPhone 4, der kom i 2011. Det vil altså være første gang i fire år, hvis Apple vælger at hæve antallet af megapixels i iPhonen. Antallet af megapixels siger dog - i modsætning til hvad mange tror - ikke ret meget om billedkvaliteten. Optikken samt størrelsen på de enkelte pixels spiller en vigtige rolle, da store pixels lukker mere lys ind. Tidligere har rygterne da også meget i retning af at Apple ville holde fast i de 8 megapixel og i stedet koncentrere sig om optiske forbedringer samt forbedringer af billedbehandlingen.

Tidligere har vi også hørt, at Apple arbejder på et kamera med to linser, for at øge kvaliteten af billederne yderligere. Dette vil dog kræve en ændringer i iPhonens design, noget Apple typisk ikke gør i de såkaldte S-modeller, der plejer at komme hvert andet år.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.