Der er nok ingen Mac-brugere, der kan sige sig fri for at have stiftet bekendtskab med den farvede badebold, der dukker op, når maskinen presse lidt for hårdt. Den har det med at dukke op, når der er allermest ubelejligt, og stjæle sekund efter sekund.

Men hvorfor ikke få lidt sjov ud af det, lader det til, at der er nogen, der har tænkt. Improvisationsgruppen Improv Everywhere var inviteret til at tale på TED-konferencen i Long Beach, Californien, for nylig. De benyttede lejligheden til at lave lidt sjov med publikum.

En person fra gruppen gik på scenen, og foregav at ville fremlægge nogle interessante ideer for det talstærke publikum. Endelig fik han lidt tid i rampelyset, men hvad sker der. Mac'en slår knuder og ødelægger hans præsentation. Det udvikler sig dog hurtigt i en grotesk grad, der vel nærmest kan betegnes som en hyldest til badebolden.

Se selv i videoen her:

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.