iPhonen er mere alsidig end man lige skulle tro. En af de ting man kan bruge den til, er som digital optager af for eksempel podcast eller i øvelokalet. I princippet kan man bruge iPhonen som den er, men har man højere krav til kvaliteten, skal man bruget noget eksternt udstyr.

Blue Microphone lancerede allerede i 2008 en ekstern mikron som man bare pluggede i dock-stikket. Kombineret med en app fra App Store var iPhonen nu forvandlet til en semi-pro digital båndoptager, der kunne bruges i til optagelser i marken. Det kunne for eksempel være en koncert eller et interview.

Nu er Blue Microphones klar med en opdateret og forbedret mikrofon. Ud over mikrofonen indeholder enheden en 3,5 mm line-in, så man kan tilslutte og optage fra andet udstyr. Selvom mikrofonen sidder i dock-stikket, kan man stadig oplade og synkronisere sin iPhone.

Mikrofonen forventes på markedet til foråret. Den vil kunne købes i Apple Store, hos Amazon og i udvalgte musikbutikker og prisskiltet er havnet på $100 i USA.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.