Apples tidligere chef fra 1983 til 1993, John Sculley, der nok mest er kendt for at være manden der fyrede Steve Jobs, er blevet interviewet i Huffington Post. Han siger, at selvom Apple i øjeblikket oplever "en stille periode i innovationen", så mener han at det er et generelt problem i industrien lige nu. Han mener også at Apple, nærmere bestemt chefdesigner Jonathan Ive, vil være de første til at spotte den næste nye store ting.

"Jeg mener ikke, at det er fordi Apple har mistet evnen til at innovere. Mit gæt er, at det slet ikke har noget at gøre med Apple selv, men med teknologiens nuværende stadie", siger Sculley. "I virkeligheden skal der gå en generation mellem hver af de helt store innovationer, men der er bare nogle gange, hvor stjernerne står helt rigtigt for gennembrudsprodukter. Steve [Jobs] havde et imponerende talent for at spotte den slags før alle andre. Spørgsmålet er, hvem der skal spotte den næste store ting. Jeg sætter pengene på, at Jony Ive er den person."

Sculley tror i øvrigt ikke på at et fjernsyn fra Apple er den næste store ting, snarere nogle bærbare sensorer som et smartur.

"Hvis Steve havde været i live i dag, tror jeg at han ville have været fascineret af det der sker med sensorer. Når man kigger på muligheden for at få fat i alle mulige slags information fra sensorer, og skabe en personlig service - det er så meget Steve Jobs. Det er den slags ting han ville have savlet over."

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.