Apple har droppet alle "beta"-betegnelser når det handler om Siri. Da Siri blev lanceret for næsten to år siden, var det med beta-prædikatet i erkendelse af, at det langt fra virkede optimalt. Apples forklaring var, at Siri ville blive bedre, jo mere funktionen blev brugt. For at signalere, at Siri ikke levede op til Apples normale standard, blev den mærket "beta". Beta er en betegnelse man bruger om ufærdig software, der ønskes testet offentligt før den endelige frigivelse.

Det mærkat har Siri, trods mange forbedringer, båret lige siden. Med frigivelsen af iOS 7 er Siri blevet så velpoleret, at Apple nu har opdateret deres Siri-hjemmesider, så de ikke længere nævner beta i forbindelse med Siri.

Siri er iOS's stemmestyrede assistent, der kan hjælpe en med rigtigt mange ting. Siri forstår ikke dansk, og udvalget af danske services Siri kan anbefale, er stadig også en del begrænset.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.