En tysk domstol har afvist en $2 milliarders retssag mod Apple, skriver FOSS Patents. Der er det tyske patentfirma IPCom, der har lagt sag an mod Apple, som de mener overtræder to patenter patenter vedrørende håndtering af opkald i nødsituationer, hvor netværkene er overbelastede. Det er Apples implementering af 3G-standarden i sig selv i iPhonen, som IPCom mener overtræder deres patent.

Ud over Apple har IPCom lag sag an mod HTC. Den sidste sag har kørt i over seks år. Domstolen er kommet frem til at hverken Apple eller HTC overtræder patentet, og derfor ikke skal betale erstatning til IPCom. Både Apple og HTC forsøgte at få patentet kendt ugyldigt, men det afviste domstolen. Det forventes, at IPCom appellerer dommen.

I USA forsøger Apple, og en række andre store selskaber, at få det gjort sværere for patenttrolde som IPCom at lægge sag an.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.