Disney oplyser at de dropper Disney Infinity på samtlige platforme, hvor spillet har været tilgængeligt. Beslutningen rammer dermed også de der har investeret i spillet og de tilhørende figurer til Apple TV eller iOS.

Allerede for et par måneder siden fik man en indikation af at noget var i gære. Disney meddelte midt i marts, at der ikke ville komme flere opdateringer til Disney Infinity til Apple TV, der var blevet lanceret kun få måneder forinden. I første omgang blev det udlagt som en indikation på at Apple TV-platformen ikke var interessant nok for Disney, men nu viser det sig så altså at det var selve Disney Infinity-universet som helhed, der ikke var penge i.

Udviklingen af Infinity har kostet Disney mere end $100 millioner og i forbindelse med lukningen har Disney nedskrevet deres regnskab med $147 millioner svarende til næsten 1 milliard kroner.

Underligt nok meddeler Disney også, at der på falderebet kommer tre nye Infinity-figurer samt et sæt med forskelligt udstyr inden butikken lukker helt. Om der så er nogen der har lyst til at investere i dem, er jo et godt spørgsmål, når nu der ikke vil komme flere opdateringer til spillet.

Scroll ned for at se kommentarer