Duet Game er et spil, hvor éns evner indenfor koordination bliver sat på prøve. Spillet består af nogle simple elementer, men måden de er skruet sammen på gør, at hjernen kommer på arbejde.

Man skal styre to cirkler i forskellige farver, der sidder fast på en større ring, således at de kan drejes den ene eller den anden vej rundt på ringen, altid med samme afstand imellem sig. Spillet foregår på den måde, at der ovenfra kommer firkanter ned mod de to cirkler. Man skal undgå at de to cirkler rammer firkanterne, ellers må man starte forfra på banen.

Man undviger firkanterne ved at trykke på skærmen i den ene eller den anden side, så cirklerne drejer den ene eller den anden vej. Til at starte med er det rimeligt nemt, men efterhånden kommer man til at holde tungen lige i munden, når der er fart på og der kommer mange firkanter.

Den elektroniske musik, der ledsager spillet, understreger det stringente grafiske udtryk, men også den lidt hektiske og koncentrerede stemning man befinder sig i under spillet.

Hvis man er overlegen i denne form for koordination, kan man måske tilmed nyde synet af de to farvede cirkler, der næsten ser ud til at udføre en dans på skærmen.

Duet Game er iOS-universel, koster 19 kroner og kan hentes i App Store (link)